fbpx

7 Женски Признания За Мъжете, Които Жените Не Ни Казаха, А Трябваше

истини, които жените не казват Или извора на разочарованието

  1. Искаме да знаем, че можем да разчитаме на вас. Не искаме да ни се налага да търсим други мъже, приятели или приятелки, за да ни спасяват и да ни помагат, защото вие често не сте на разположение за нас. И най-изнервящото е, че не отказвате помощ на приятел/приятелка без значение дали имате време, докато на нас отказвате с лекота.

2. Като продължение на точка 1 – искаме да знаем, че сме важни за вас и че сме на първо място.

За мъжа се съди по отношението му към собствената му жена, към чуждата всички са мили.

3. Ако точка 2 не е реална, просто не ни лъжете. Личи си всеки път, когато с ентусиазъм планирате уикендите си с приятелите и апатията, която проявявате, когато трябва да плануваме почивката си заедно.

4. Според нас родителстването не значи просто да ходиш на работа и да изкарваш пари, и там да свършва грижата, интереса и вниманието към децата.

5. Писнало ни е да слушаме колко сте изморени. Повярвайте, ние сме много по-изморени имайки предвид точка 4, но не можем да седнем на дивана и да си почиваме всеки ден след работа, защото трябва да родителстваме. Така че се откажете от опитите си да ни накарате да ви съчувстваме. Би ни било приятно поне веднъж да предложите помощта си.

6. Смятаме че е честно и ние да имаме социални контакти. И ако вие се разнообразявате два пъти седмично, то и ние също да имаме право два пъти седмично да се развиваме или да упражняваме хобито си. Приказки като “не е най-подходящото време в момента, защото децата са малки” ни се струват доста несправедливи докато вие се забавлявате някъде.

Вижте безплатното видео “Трикове, с които да се справите с проблемите вкъщи”

7. Не случайно съществува израза “мъжка дума”. Ами дръжте си на мъжката дума, моля ви! Когато обещаете помощ, просто изпълнете обещанието си. Нали сте мъже?